Privatlivspolitik

Behandling af oplysninger

TeleDCIS indsamler oplysninger om dig i forbindelse med besøg på vores hjemmesider, ved brug af vores medlems login, og i visse tilfælde når du benytter dig af vores tjenester.

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan TeleDCIS overordnet set behandler, bruger og videregiver dine personoplysninger.

I de forskellige tjenester som TeleDCIS udbyder, kan der være forskellige variationer på denne privatlivspolitik, men så vil det fremgå af tjenesten og eventuelle databehandleraftaler, som skal indgås i forbindelse med brugen af tjenesterne.

Typer af oplysninger

TeleDCIS indsamler og behandler følgende typer af personoplysninger om dig (i det omfang det er relevant for netop dig):

Almindelige kategorier af personoplysninger:

  • Login navn og e-mailadresse

  • IP-adresser og tidsstempel mv.

Yderligere anvender TeleDCIS hjemmesider cookies der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobiltelefon el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Formål

De oplysninger der indsamles om dig på vores hjemmesider, bruges hovedsageligt til at optimere vores hjemmesider og give en bedre brugeroplevelse for dig..

Videregivelse af personoplysninger

TeleDCIS videregiver i udgangspunktet ikke dine oplysninger til andre, medmindre dette er påkrævet ved lov.

Ligeledes kan TeleDCIS videregive logoplysninger til politiet I forbindelse med efterforskning af lovovertrædelser.