Studentermedhjælper til datahåndtering og analyse i TeleDCIS

Vi søger en studentermedhjælper, som vil tage aktiv del i at understøtte vores arbejde med data og analyse samt vores overordnede arbejde med it/cybersikkerhed.

Din rolle vil både være at understøtte driften i TeleDCIS, udarbejde Excel-rapporter mv. samt at være med til at udvikle nye metoder til at analyser data, herunder at være med til at udarbejde overblik samt mulighed for at arbejde med statistiske modeller.

Om TeleDCIS:

TeleDCIS arbejder for at skabe en endnu mere robust telesektor i Danmark. Telesektorens infrastruktur og tjenester, er kritiske for, at vores samfund kan fungere, og sikkerheden i telesektoren er derfor ikke bare afgørende for televirksomhederne, men også for borgere og virksomheder, som er afhængige af en stabil teleforsyning. TeleDCIS har en vigtig opgave i dette arbejde på tværs af hele sektoren, og du har nu en mulighed for at komme med på holdet.

Vores kerneopgave er at udvikle de nødvendige sikkerhedsindsatser, der eksempelvis består i at producere og distribuere varslinger, udarbejde risiko- og sårbarhedsvurderinger, koordinere cyberstrategien for telesektoren, styrke ”Threat INTEL” i sektoren, opretholde operationel kapacitet og meget mere. Læs mere på teledcis.dk.

Om dig:

Måske har du også:

Der er rig mulighed for at tilpasse opgaverne til dine interesser og kompetencer så søg endelig, selv om du ikke har erfaring på alle områder. Så finder vi en god løsning sammen.

 Vi tilbyder dig:

Det praktiske:

Det daglige arbejdssted er Axeltorv 6, 1609 København V.

Vi tilbyder et fleksibelt studiejob, 10 -15 timer ugentligt, hvor din arbejdstid kan tilpasses i forhold til dit studie.

Ansættelsen vil være tidsbegrænset til 31. oktober 2024, men vi forventer at kunne forlænge ansættelsen.

Vil du søge stillingen?

Send din ansøgning og dit CV snarest til dcis@teledcis.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dennis Larting på dal@teledcis.dk eller på telefon 8213 0806.

Vi glæder os til at høre fra dig.