Job i TeleDCIS

Vil du være med til styrke cybersikkerheden i den danske telesektor?

TeleDCIS arbejder for at skabe en endnu mere robust telesektor i Danmark, og vi søger nu en cybersikkerhedsmedarbejder, som skal hjælpe med at sikre en effektiv styring og udvidelse af telesektorens forsvar mod cyberangreb.

Telesektorens infrastruktur og tjenester, er kritiske for, at vores samfund kan fungere, og sikkerheden i telesektoren er derfor ikke bare afgørende for televirksomhederne, men også for borgere og virksomheder, som er afhængige af en stabil teleforsyning. TeleDCIS har en vigtig opgave i dette arbejde på tværs af hele sektoren, og du har nu en mulighed for at komme med på holdet.

Vores kerneopgave er at udvikle de nødvendige sikkerhedsindsatser, der eksempelvis består i at producere og distribuere varslinger, udarbejde risiko- og sårbarhedsvurderinger, koordinere cyberstrategien for telesektoren, styrke ”Threat INTEL” i sektoren, opretholde operationel kapacitet og meget mere.

Så hvis du har kendskab til og erfaring med cybersikkerhed eller viden om risikostyring og it-beredskab, så er dette måske jobbet for dig. Du behøver ikke være 100 meter-mester i det hele – vi skal nok sørge for, at du får den nødvendige træning.

Din rolle i teamet bliver bl.a. at sikre en kontinuerlig risikostyring og at være med i den operationelle kapacitet. Det gør du blandt andet – efter indkøring/onboarding – ved at:

Alt dette naturligvis med evnen til at holde hovedet koldt og have is i maven, hvis situationen tilspidser.

Kvalifikationer

Som nævnt, ser vi gerne, at du har kendskab til og erfaring med cybersikkerhed eller viden om risikostyring og it-beredskab.

Mindst lige så vigtigt er det dog, at du er en god teamplayer og har de grundlæggende it-forudsætninger på plads – uddannelse i cybersikkerhed hjælper vi med. Det kræver dog, at du er god til at lære nyt og har den nødvendige motivation for at styrke cybersikkerheden i telesektoren. Ligeledes skal du have gode kommunikationsevner på dansk og engelsk. Stillingen kræver ren straffeattest, samt du skal kunne sikkerhedsgodkendes.

Du kommer til at arbejde på Axeltorv centralt i København tæt ved Vesterport, hvor vi har Teleindustrien og Teleankenævnet som vores kontornaboer.

Der vil være mulighed for fleksible arbejdstider efter aftale, samt hjemmearbejde.

Ansøgning

Send din ansøgning til os så snart du kan, da vi afholder samtaler løbende. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for TeleDCIS, Dennis Larting, på e-mail dal(at)teledcis.dk eller tlf. 82 13 08 06.

Vi glæder os til at høre fra dig.